Tréninky v Liberci a Praze

20.11.2009 09:56

Minulý týden jsme, za účelem získání více zkušeností z volného šermu před blížícími se prvními závody našich ml.žáků, uskutečnili dva výjezdy mimo Bělou p.B.

Ve středu 11.11. naši dva kordisti Jirka N. a Roman B. zavítali do Liberce na volný šerm s podobně šermířsky vyspělými závodníky tamního oddílu šermu Lokomotivy Liberec - www.serm.elra.cz. Oba absolvovali několik tréninkových zápasů, a nutno říci, že si nevedli vůbec špatně! To, že z více jak poloviny utkání odcházeli jako vítězové je příjemné, ale přeci jen mnohem důležitější jsou nabyté zkušenosti a nová přátelství, která zde získali. Podstatné také je, že spokojenost byla i na straně šermířů Lokomotivy, takže již nyní jsme s trenérem libereckých kordistů p. V. Forštem domluveni na další vzájemné spolupráci.

Naši fleretisti Jirka V., Adélka C. a Anička C. (Štěpán A. byl omluven) v pátek 13.11. vyrazili šermovat do Prahy do oddílu Bohemians Praha - www.serm.cz. Naše přivítání pány Dominikem a Tomášem Chrenovými v krásné nové šermírně bylo velmi srdečné - no a když dorazil i p. Ondra Kouba, tak pohodová atmosféra již neměla chybu. Naši šermíři se zde rozhodně také neztratili a v tréninkových zápasech vybojovali každý několik vítězství. Všichni naši pak cestou domů velmi oceňovali kamarádský přístup nejen všech přítomných "klokanů-dospěláků", ale především "klokánků-šermířů". Díky moc! - již teď se těšíme na další společný trénink s kamarády z Bohemians Praha.

Několik fotek z tréninku v Praze je umístěno ve fotogalerii.

Šermu zdar

Trenér